Niin, terveisiä siis Siperianpetojen Erikoisnäyttelystä. Meitä oli koolla Myyrmäki-hallissa melkoisen komea konkkaronkka, n 50 sibskua. Jo pelkästään meitä Tammikatin veljeksiä oli paikalla neljä (sekä pikkusisko Hippu), ja aina yhtä tuimailmeinen Hertta-äitikin oli saapunut paikalle.

Minä sihisin tuomarille niin että se säikähti, mutta antoi se silti minulle sertin ja piirsi sydämen arvosteluseteliin. Raymond-setä ymmärtää näköjään, että kollin pitää välillä sihauttaa, vaikka ei sen kummempaa sillä tarkoittaisikaan. Sitten (kuten kuvastakin näkyy) se vielä selosti minulle mitä oli lipukkeeseen kirjoittanut.
IMG_4069.jpg

Lopun päivää otinkin rennosti. Tervehdin arvokkaasti paikalle saapuneita blogini lukijoita, se oli mukavaa ajanvietettä. Unohdin kollittelunkin melkein kokonaan.
IMG_4041.jpg

Tässä leppoisaa oleilua emännän sylissä.
IMG_4073.jpg

Juu, palkittinhan minut vielä oikein RUROK:in Siperiankissan Erikoispalkinnolla. Olivat ilmeisesti viisaammat tajunneet, ettei meikäläiselle ihan tavanomaiset palkintopystit riitäkään.

Miltäs tämä maistuu...
1852940.jpg

No, poseerataan nyt sitten.
1852948.jpg

Emännältä vielä kiitos ja kumarrus hienoista näyttelyjärjestelyistä SIBY:n puuhahenkilöille. Kilpailut olivat hauskoja ja nimilaput häkkien päällä mielestäni harvinaisen onnistunut idea.
Muutama kuva lisää löytyy täältä (picasa), kannattaa kurkata. (Mm. veljekset, äiti ja "Kaunein häntä"-kilpailu.)