Iloista Ystävänpäivää kaikille lukijoilleni, erityisesti kuitenkin ihanaisille kissaneitosille. Kurnau, olette ajatuksissani päivin ja öin!

Otettiin oikein reipas ystävänpäiväpaini Kerrin kanssa. Se on kyllä mainiota leikkiseuraa vaikka vain koira onkin.

1292744.jpg

Ulkona on viimeinkin sää, jonka emäntä ulkoilutukseeni kelpuuttaa. Siis kyllä se itse laukkaa pihalla säässä kuin säässä (ja Kerri pääsee myös!), mutta minä en kuistia pitemmälle saa tassujani pistää jos on maassa vähän jotain loskan tapaista. Hah, niin kuin tässä nyt sokerista oltaisiin.

Kuitenkin, ihana aurinko paistoi niin kirkkaasti että pelkäsin jo pupillieni puolesta. Ne katosivat melkein kokonaan, katsokaa nyt!

1292746.jpg

Sitten kun viimeinkin mentiin ulos, niin me tietty käveltiin lähinurkat läpi ja katsastettiin että kaikki on kunnossa. Täällä lähitaloissa asustaa katsokaas pari kollia ja luulen, että ne eivät oikein vielä ole sisäistäneet kuka on paikan pomo. Aiai kun pääsisin joskus vähän niitä jututtamaan kahden kesken, joutuisin ehkä vähän kynnellä livauttamaan ja kiroamaankin. (Emäntä tosin tuomitsee jyrkästi moisen käytöksen, mutta luulen että Kerri lähtisi mieluusti mukaan rähinäreissulle..)

1292747.jpg

Mutta kamalaa mitä tarinoin, nythän on ystävänpäivä! Ei sillon sovi mittelöistä haaveilla, mukavista misuista paremminkin. Kävelyretkestämme tallentui muitakin kuvia, ne laitettiin Picasa-albumiin.

 Klikkaa alla olevaa kuvaa ja käy katsomassa:

PuumaHelmikuu1314.jpg
Puuma helmikuu 13.& 14.