Olipa jännittävä viikonloppu: Emäntä katosi jonnekin "operaatioon" perjantaiaamuna ja sitten Naapurin Kari tuli iltapäivällä hakemaan mut ja Kerrin sen luokse kylään.

Illalla saatiin kaikkia herkkuja ja sitten yöllä löysin itsestäni SuurenJaJulmanSaalistajan. Oli se kuulkaas juhlavaa juosta rappusia ylös-alas ja tiputella esineitä hyllyiltä. Kerrikin aktivoitui, löysi ihmislapsen ja istui sen päälle kun se nukkui sängyssä. Voi pojat, sanon minä, se oli virkistävää!! Aamulla sitten kun porukka heräsi niin kävin hiekkalaatikolla ja painelin kuljetuskoppaani nukkumaan, kyllä uni maistui. Sitä en tosin ymmärrä miten muut oli niin väsyneen näköisiä, olinhan sentään ollut niin kohtelias että metsästin vain silloin kuin Kari ja sen IhmisLapset nukkuivat. 

Emäntä tuli takaisin lauantaina iltapäivällä. Ei mulla sitä nyt varsinaisesti ikävä ollut mutta menin silti sen syliin pesemään itseäni kun sillä on niin kivan pehmeä syli.

Illalla päästiin taas omaan kotiin. Kyllä oman kakluunin päällä nukutti makoisasti, Kerrikin sammui keskelle mattoa heti kun päästiin omaan kotiin. Ja emäntä kuorsasi taas tuttuun ja turvalliseen tapaansa omassa sängyssään. Oma koti kullan kallis, sanon minä.

(Alla kuvat uupuneista yökyläilijöistä)1381547.jpg

(Aiai kun silmät kiinni painuu ihan väkisin)1381544.jpg

Tänään jouduin dopingin uhriksi. Jotain "kissanmintuksi" kutsuttua lempparileluuni laitettiin ja se oli aivan vastustamatonta. Onko teillä näin huumaavia leluja?1381546.jpg

1381542.jpg