Eilen kun suoritin Virallista Tarkistuskierrostani ulkona niin kaikki oli valkoista ja aurinko paistoi ja lämmitti. Ja kovin herkullisen näköiset lintuset lauleskelivat valloittamissaan pensaissa.

1350921.jpg

Näky oli niin makuhermoja hivelevä että oikein painauduin hankeen ja laitoin korvat näkymättömyysasentoon.. ja ihailin. (Perskutti kun tuo emäntä on niin tarkka noitten valjaiden kanssa, kyllä kolli hieman vapautta ja luovaa puuhastelua ihan itsekseen kaipaisi toisinaan.)

1350943.jpg

Lähinurkat todettiin kunnossa oleviksi, suunta siis kotia kohti. "Sitten Kerrin vuoro" totesi emäntä ja jätti minut sisälle ikkunasta katsomaan kuinka se kuolaava nuhruinen tyyppi sai hyppiä ja loikkia tuossa kentällä ihan valtoimenaan. Ei ole reilua, sanon minä! Mihin voi valittaa tällaisesta epäoikeudenmukaisuudesta?

1350927.jpg

 

"JippiiJippii, vauhdin hurma on ihanaa ja koiraa naurattaa"

1350930.jpg

Aurinkoiseen albumiin tästä

Eilinen, oikeastaan melkeinpä keskeytynyt ulkoiluni mielessäni, suunnistin tänään aamupäivällä kuistille tarkistamaan tilanteen. Ei ollut ihana paiste vaan märkä lumi joka karvoihin tarttui... 

1350933.jpg

 

"voihan pihkura. Ei tämä nyt huvita yhtään."

1350932.jpg

 

Suunta siis sisälle ja tähystyspaikka olohuoneessa paljasti saman kurjan sään myös talon toisella puolella (nämä jutut täytyy aina tarkistaa kaikista valvontapaikoista).

1350935.jpg

 

No mikäs siinä sitten, ajattelin. Patteri lämmitti ihanasti vatsaa ja Kerrinkin kanssa oli jo aamupainit hoidettu. Loistava aika siis päivätorkuille, kauneusunia ei sovi lyödä laimin. Muistakaa se.

1350938.jpg